Ciocolată de casă

Ingrediente:

  • lapte praf 500 g
  • cacao 80 g
  • esenţa de rom
  • zahar 400 g
  • unt 170 (cel puţin 80% grasime)

Mod de preparare:

– laptele praf şi pudra de cacao se amestecă împreună după care e trec printr-o sită.

– se amestecă zahărul cu 150 ml de apă, după care se fierbe pană ajunge să aibă o consistenţa cleioasă.

– se adaugă untul şi se ia de pe foc.

– se amestecă împreună cu laptele praf şi pudra de cacao, fără ca aceasta sa facă cocoloaşe.

– pentru a obţine o consistenţa omogenă se amestecă cu un mixer.

– după care se întinde intr-o tavă unsă cu puţin ulei, apoi se lasă la frigider cel puţin 2 ore.

 

Poftă bună!

 

Împarte cu prietenii tăi...Share on FacebookTweet about this on Twitter
Citește articolul precedent:
5 reguli pentru a scăpa de kg în plus

Pentru că  vine vara şi cu toţii dorim să scapăm de kilogramale în plus acumulate pe pacursul iernii, ne-am gândit...

Închide